Kapitel 3

Efter maten går jag och duschar, sminkar av mig, byter om till nattkläder, borstar tänderna och sen går jag och lägger mig. Innan jag sover går jag in på Twitter och kollar vad folk uppdaterat och sist men inte minst skriver jag själv; Good night beauiful world! xx



Jag studerar min spegelbild, jag är efter flera dagar klar med klänningen och med svarta pumps till ser den riktigt bra ut. Jag har handskar som matchar masken och håret typ utsläppt och lite lockigt, eller ja vågigt i alla fall. Till min stora förvånelse så märker jag att mitt hår börjar bli riktigt långt nu! Har inte alls lagt märke till det eftersom jag alltid har det uppsatt nu för tiden. Jag slänger en blick mot klockan och den visar att Kelly kommer förbi i en taxi om tio minuter! Jag har satsat på en mjuk rosa färg på läpparna, vit/beiga naglar, lite lätt rouge, eyeliner, mascara och svart sotning med guld färg som matchar masken. Inte för att så mycket av ögonen kommer synas men endå...

En halvtimme senare kliver Kelly och jag ut ur taxin som lämnat av oss utanför ingången till maskeraden, 
- Det verkar ganska stort säger Kelly till sin förvåning, och jag nickar.
- Kan bli svårt att hitta Tom Felton säger jag beklagande, och Kelly skakar flinande på huvudet.
Hon tar tag i mig och vi går till kön som väntar på att bli insläppt. Det går ganska fort och väl inne så hänger vi av oss jackorna. Kelly har en gul klänning som matchar hennes långa mörka raka hår och gråa skor och en grå väska. Hennes mask är typ också gul och hon ser skitsnygg ut! Som vanligt. Party Girl ekar i högtalarna och vi går in och får ett glas med rosa/röd bål på vägen. Det är ganska så mycket folk men vi stöter på några andra som Kelly jobbar med som vi snackar med ett tag. Efter ett tag bestämmer vi oss för att dansa och jag dansar lite med en kille som jobbar med kelly. Det visar sig att han har ganska bra moves! Sen dansar jag och Kelly med varandra och vi skrattar jätte mycket åt varandra. Vi dansar ganska länge men när en lugnare låt kommer går vi mot baren.
- Vi får egentligen inte dricka viskar Kelly till mig när vi satt oss på stolarna vid baren. 
- Ikväll kanske vi får det säger jag, så vi tar någon lätt drink bara. Fast med paraply i ser den ganska proffisionell ut.

På vår vänstra sida sitter Kara Tointon, hon är typ skådespelare och vann någon danstävling förra året säger Kelly. Fast jag känner mest till henne som tjejen som dejtade James från Busted säger jag. Ett av mina absoluta favoritband. Till höger om oss sitter det två killar som säger hej och presenterar sig som Mark och Mickey, jag vet inte om jag känner igen Mark eller inte eftersom han har en mask på sig, men han låter bekant... Vi pratar lite med dem och det visar sig att de har ett band som heter Little Comets. Kelly måste iväg på toa och jag blir ensam ett tag eftersom killarna går iväg för att snacka med någon de känner igen. Jag tittar bort mot toan för att se om jag ser Kelly och när jag vänder mig om igen så sitter det en kille på stolen bredvid mig, Kellys stol. Han har blont spretigt hår och svart kostym med en blå skjorta under, han har en svart, silver och blå mask som matchar kläderna och han ler mot mig. 
- Hej, säger han, jag het.., vi båda rycker till när en låt fylld med bas fyller rummet.
"Jag älskar den här låten!" säger han. Vill du dansa?
- Visst säger jag och nickar. Jag följer med honom ut på dansgolvet. 
Vi dansar ganska nära varandra och han kan typ göra en Justin Bieber dans (vet inte hur jag kan veta att det är en Justin Bieber dans(A)) och han gör det faktiskt bättre är Justin!
- You've got the moves like jagger! säger jag och han skrattar. 
- Jag gillar din mask säger han, och din klänning!
- Tack, jag har gjort klänningen själv, svarar jag.
Han tittar på mig med tefats ögon, "du borde bli designer!"
- Jag är typ det, svarar jag och ler mot honom.
- Hur gammal är du egentligen? han ser lite orolig ut. 
- 16!
- Jag är 18 svarar han med ett busigt ansiktsuttryck.
- Pluggar du? frågar jag.
- Inte direkt säger han med samma ansiktsuttryck, men du jobbar alltså för Faltons Fabrics, undrar han.
- Japp, jag är chef säger jag på skojj.
Killen börjar skratta. Hans skratt är varmt och lite roligt. Hans dialekt är lite konstig också, jag vet egentligen vart men pratar så men kan bara inte komma på det. En ny låt börjar spelas och den är lugnare. Jag tittar på honom och han flyttar sig närmare mig. Jag lägger mina händer runt hans nacke och han lägger sina på min rygg. Vi dansar och jag tittar mot klockan den visar tolv. När låten är slut frågar han om jag vill ha något att dricka och jag tackar ja. Han går iväg för att hämta det och jag ställer mig lite på sidan av dansgolvet. Jag ser en kille med jätte blont hår och ser direkt att det är Tom! Jag ler för mig jälv och brjar fundera över vart kelly kan ha tagir vägen, precis då kommer min danspartner tillbaka. Han ger mig ett glas med bål och vi dricker medans han undrar om jag träffat någon speciell idag, jag vet inte riktigt vad han menar men jag säger att jag nyss såg Tom Felton, jag med för en stund sedan svarar killen. Han verkar vara ett Harry Potter fan... Han sträcker fram handen mot mig och jag tar den och vi går ut och fortsätter dansa och det slutar med att vi dansar tätt, tätt med våra kinder mot varandra och hans ena hand på min rygg och den andra vid skulderbladen. Jag har min vänstra arm runt hans nacke och den andra handen vilar på den vänstra precis på hans axel.. Han luktar gott och han är varm. Plötsligt släcks lamporna ner helt och i taket är det massa små lampor i olika mjuka färger som lyser. Vi tittar på varandra och hans ansikte kommer närmare mitt, jag känner hans hjärtslag och hans andetag. Våra läppar möts i en mjuk kyss och när jag öppnar ögonen igen blundar han fortfarande, han öppnar sedan ögonen och kollar på mig. Han ler och jag tittar ner lite blygt och då händer något, musiken slutar och DJ;n ber om allas uppmärksamhet. "Klockan är snart 1 och då vill vi att alla tar av sig sin mask i 5 minuter!" DJ;ns ord ekar i lokalen. Killen tittar på mig lite oroligt och han ser att jag märker det.Hhan skakar av ansiktsuttrycket och ler bara fast lite tomt. Klockan slår ett och jag tar av mig min mask, när jag tittar mot killen ser jag att det är Niall, först tror jag det bara och när jag märker att det verkar vara han och att han inte försvinner om jag blundar lite hårdare så blir jag helt mållös. Jag får inte fram något alls... Niall Horan, med rufsigt hår, perfekta blåa ögon och den där irländska dialekten. 

Precis då ser jag Kelly i min ögonvrå, hon kommer mot mig och jag måste bara gå ifrån Niall innan jag svimmar.
- Jag måste gå säger jag och jag ser Niall nicka och titta lite sorgset på mig, han verkar förvirrad. Jag backar iväg och han sätter på sig masken och sen vänder jag mig om.  
- Jag kom tillaka från toan och du är men någon kille helt upptagen säger Kelly och skakar på huvudet och himlar med ögonen.
Jag svarar inte. Kelly pratar men jag hör inte ett ord av vad hon säger.
- Jag dansade med Niall säger jag, jag kysste till och med honom.
Kelly bara tittar på mig, sen ser jag att hon kopplar ihop ett och annat. Hon börjar prata och tydligen förväntar hon sig ett svar men jag kan inte svara. Han måste blivit förvirrad, jag bara stack. Jag kysste honom men när han tog av sig masken bara stack jag? Tänk om han tror att jag blev besviken. Han måste väl ha förstått att jag kände igen honom? jag kommer knappast kunna träffa honom igen. Jag kan ju försöka med " men jag känenr Niall vi kysstes! jag råkade bara lämna honom när jag märkte det" till en vakt och se om jag får träffa honom. Knappast att det kommer lyckas. Jag tittar mot Kelly.
- Varför i helvete stack jag?







Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0